380325_473843139323880_1506917453_n

Een impressie

Ruben Timman werkt vanuit studio de Puddingfabriek, een voormalige Honigfabriek waar eens pudding werd gemaakt. Bij binnenkomst zult u verrast zijn; een zee van licht, prachtig uitzicht over de Zaan en de authentieke sfeer, uiteindelijk staat deze fabriek er al sinds 1895.

Via de enorme raampartij komt het noorderlicht naar binnen, de ruimte is dan ook uitermate geschikt als daglicht-studio. Met een oppervlak van 130m² is de fotostudio uitstekend geschikt voor kleine tot middelgrote fotoproducties. Er worden workshops kleur, styling en visagie gegeven, met of zonder foto-shoot. Studio de Puddingfabriek huisvest drie bedrijfjes; No Words photography, Beautifulpeople en Empty Galaxy. Regelmatig wordt er samengewerkt aan grote of kleinere producties.

De Puddingfabriek ligt op steenworp afstand van een NS-station, is goed bereikbaar, 10 minuten van Amsterdam en voor de deur kunt u gratis parkeren. Bezoekers kunnen rekenen op een perfect gebrouwen espresso, latte macchiato of cappuccino. Kortom een unieke locatie met mogelijkheden, neem een kijkje en laat u inspireren…